dinsdag 6/11

Vandaag is het alweer 6 november. De tijd gaat wel snel voorbij. Het is al bijna sinterklaas. Spijtig genoeg kennen ze dat hier niet. Dit jaar dus geen chocolade ventjes voor mij :-(.

Het weekend was heel rustig. Zaterdag ben ik naar Bellavista geweest. Dat is de uitgangsbuurt van Santiago. Overdag loopt het er vol toeristen. Er is een winkelcentrumetje waar ik lasagna heb gegeten. Ze hadden er zelfs super veel belgische bieren. Spijtig genoeg had ik maar juist genoeg geld bij om te eten, een Mcflurry te halen en mijn inkom te betalen in het huis van Pablo Neruda. Dat is de Chileense dichter. Mega bekend. Die verzamelde allemaal prulletjes die je nu kan bekijken in zijn huis. Het viel wel een beetje tegen. Zondag is er een vriendin van Maria Angelica gekomen. Zij heeft een pizza gemaakt voor ons. Super lekker. Ik heb ook met thuis kunnen bellen. Leuk om zo te kunnen tetteren. We hebben ook goed nieuws gehad. We kunnen logeren in het huis van Maria Angelica voor een week. Zij gaat op vakantie dus het huis is helemaal voor ons. Toch altijd beter dan een hotel he.

Gisteren is mijn patientje niet afgekomen. En ik had nog wel zo'n leuke dingetjes bij om aan haar te geven. volgende keer dan maar. Vandaag was het 's morgens blijkbaar examen van chirurgie voor de studenten. Aangezien ik dat niet moet doen, was ik veel te vroeg in de les. Ik heb dan maar geprobeerd om Les Miserables in het spaans te lezen. Dat is toch te hoog gegrepen om dat te begrijpen. Ik zal maar kinderboekjes gaan halen in de biblioteek ;-).

In de dansles gisteren heb ik met een meisje mogen dansen. Die lelijke man van vorige keer was er niet. Goed he. Met een meisje dansen is veel leuker. zij had tenminste ritme. Dat is toch altijd beter om te leren dansen he. Ik ga het toch ook aan Koen leren hoor. Eigenlijk is merengue gewoon wat rondstappen terwijl je met je heupen schudt. Hopelijk beginnen we snel aan salsa. Morgen weer een dansles. Joepie. Nu ga ik een film kijken op mijn computer als het lukt. Ik ben voorlopig alleen thuis dus het is heel rustig nu.

Groetjes aan iedereen.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer