donderdag 11 oktober

Het is alweer 3 dagen geleden dat ik nog eens iets geschreven heb. Op den duur is het toch altijd hetzelfde he. De 3e week zit er weer bijna op. Naargelang de week vordert, zie je de studenten hier bleker en bleker worden, met donkere wallen onder hun ogen. Ja, ik ben er één van. Erg gewoon. Ik ben echt stikkapot op het einde van de week. Eigenlijk zou ik het liefst in mijn bed kruipen en eens goed uitslapen, maar er is nog veel te veel te zien en te doen.

Deze week heb ik nog 2 testen gehad. Ik kan daar wel niks van, maar ja. Dan kunnen ze mij toch ni verwijten dat ik niks meedoe he.

Vandaag heb ik mij ook ingeschreven voor salsa lessen. Die beginnen 29 oktober. Elke maandag en woensdag ga ik dan een uur dansen. Ik ben weer eens benieuwd. Ik kan niet goed dansen met pasjes. We zullen eens allemaal gaan dansen als ik terug ben, dan kunnen jullie eens lachen.

Daarjuist heeft ook een meisje uit Belgie een mail naar mij gestuurd. Zij is ook hier voor een jaar om spaans te leren en is toevallig op mijn site terechtgekomen. Hopelijk kunnen we eens iets gaan drinken ooit.

Morgen vertrek ik ook voor een weekend naar de zee/bergen met het 5e jaar. Er zijn 80 flessen pisco gekocht. Ik moet mij ook verkleden als een dier. Ik denk dat ik als poedel ga gaan. Ik heb watten gekocht om mijn tshirt te versieren. Ik zal een foto trekken :-) Voor de rest niks nieuws onder de zon. Misschien ga ik volgende week ook een weekend naar Argentinie met buitenlandse studenten van de universiteit, maar dat staat nog niet vast. Eigenlijk zou ik moeten leren dan, want de week nadien heb ik 2 testen, maar soit. Ik ben maar 1 keer in Chili en leren ga ik nog mijn hele leven moeten doen. Ik leer hier wel veel bij. Qua taal, maar zeker ook qua tandheelkunde. Ze moeten hier alles zelf doen zonder hulp van een labo (wel voor de moeilijke dingen, maar niet als het niet zelf kan). De tandartsen zijn hier veel zelfstandiger. Ook omdat de mensen geen labo kunnen betalen.

Nu ga ik nog wat leren en dan ga ik slapen. Zalig gewoon. Het hoogtepunt van mijn dag :-).

Dikke kus, Annelies

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer