donderdag 4/10

Vandaag ben ik eindelijk kunnen beginnen met de behandeling van Odeth. En het was mooi gedaan, al zeg ik het zelf :-). Ze vroeg al meteen of haar man en zoontje ook bij mij mochten komen. Dat geeft toch wel een goed gevoel. Heel mijn dag was goed :-).

In de namiddag was het maar saai. Er waren pati?ntenvoorstellingen gegeven door mijn klasgenootjes. Zo moeilijk. In november moet ik dat ook doen. Ze hebben hier een groen licht voor als je mag praten, een oranje lampje als je nog 5 min hebt en een rood lampje als je moet stoppen. Nadien vragen alle proffen nog vragen over hun vakgebied terwijl je voor de rest van de klas staat. Ik ga dat ook moeten doen. Ik ga nooit zo rap kunnen praten als die chilenen :-). Je had dat eigenlijk moeten horen. Wat een geratel om alles binnen het kwartier verteld te krijgen. Heel grappig met momenten.

Terwijl ik dit typ, zit mijn huisbazin geboeid naar de tv te kijken. 23 familieleden en functieleden van Pinochet zijn vandaag opgepakt. Groot nieuws. het is al 33 jaar geleden dat die regeerde, maar tot op de dag van vandaag zijn er nog altijd hevige voor- en tegenstanders van Pinochet.

Morgen heb ik gewoon klas en nadien bespreking met dokter Tricio. Muy fome (saai). Nadien gaan we met een paar meisjes eten kopen en in het huis van Cata opeten. Later op de avond gaan we carretear (uitgaan).

Zaterdag ga ik bij Maca thuis studeren. Zij gaat mij helpen met alles omdat we maandag een test hebben van kindertandheelkunde. Super lieve mensen allemaal. Op de fotootjes die ik bijvoeg, staan een paar van de meisjes waarmee ik ga.

Morgen ga ik dus niets kunnen schrijven. Hopelijk kan ik in het weekend met iemand bellen. Het uur gaat hier wel veranderen van de nacht van zaterdag op zondag. Dan gaat er 7u verschil zijn met Belgie.

Dikke kus,

Annelies

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer