donderdag 1/11

Het is weeral november. De tijd gaat toch wel snel voorbij. Nog 5 weken kliniek en het zit er weeral op.

Gisteren ben ik weer gaan dansen. Deze keren was het in paren. Ik heb gedanst met iemand van ongeveer 38 jaar. Hij vroeg al meteen of ik niet eens mee ging dansen in een salsotheek met hem. Na de les wou hij mij ook al naar huis brengen. Dat heb ik toch maar vriendelijk afgeslagen. Hij vroeg of mijn ouders en vriend weten dat ik danslessen volg. Rare vraag he. Tuurlijk weet iedereen dat.

Mijn poepspieren worden wel goed getraind van het dansen. Amai, dat doet pijn. Ik heb gisteren ook mijn hoofd gestoten. Ik heb een dikke bult nu.

Vandaag ga ik eens rustig thuisblijven. Dat zal ook eens deugd doen. Ik zou graag eens naar de zee gaan dit weekend maar ik krijg niemand mee. Dan ga ik misschien maar alleen. Dingen genoeg om te doen. Spijtig genoeg kost het allemaal zoveel he.

Vandaag is het hier ook feestdag. Alles is gesloten en iedereen gaat naar zijn familie. Op dit moment zit ook iedereen thuis bij de familie denk ik. Hier besef je pas hoeveel geluk je hebt met je familie.

Gisteren was het Halloween. De kindjes zijn 's avonds snoepjes komen vragen in verkleedkleren. Super grappig. Ik ben 's avonds iets gaan drinken met Maria Angelica en haar zus. Dat zijn toch 2 zotte dozen. Super leuk. We waren naar een bar geweest voor jonge mensen. Dat vonden ze geweldig. Maria Angelica is mijn verjaardag al helemaal aant regelen :-). Ik ga iets typisch chileens te eten krijgen. Ze vraagt aan iedereen wat ze het best kan klaarmaken. Het is toch een lieveke he.

Vandaag ga ik eindelijk met thuis kunnen bellen via internet. De eerst keer na 1,5 maand. Super.

Vandaag gaat het maar 25°C worden maar morgen beloven ze terug 30°C. Zalig he. Ik zal sewes maar eens buiten gaan zitten.

Nog een dikke kus aan iedereen

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer