donderdag 15/11

Gisteren hebben we mijn verjaardag gevierd. Super leuk. Eerst had ik dansles en Nacho is daarna afgekomen. We hebben taco's en taart gegeten en wijn gedronken. Lekker, maar Maria Angelica heeft toch het meeste gehad :-). Omdat het al zo laat was, heeft het niet lang geduurd. Om 12u lag ik in mijn bed. Toch leek het heel vroeg deze morgen toen mijn wekker afging. Daarjuist heb ik ook mijn patientenpresentatie gehad. Ik heb felicitaties gekregen van alle professoren. Goed he. Ze hadden mij op voorhand al wel tips gegeven over wat ze gingen vragen :-). Gelukkig, want anders had ik niet veel geweten.

Ik heb alles in het spaans kunnen uitleggen. Ik had ook materiaal van Belgie in mijn powerpoint gestoken, dus daar hebben ze ook veel over gevraagd. Goed he. De studenten wilden al meteen van systeem veranderen. Daar was de prof van paro wel niet zo gelukkig mee :-). Ik ben wel blij dat ik vanaf ben. Eindelijk. daar kruipt toch wel veel werk in.

Ook wil ik iedereen nog eens heel hard bedanken voor de mailtjes. Super leuk. Het kaartje van Tine is ook aangekomen!!!! Zij zit nu in Geneve om haar stage te doen, dus is het superspeciaal.

Vandaag was het weer warm, maar ik heb er spijtig genoeg niet veel van gemerkt. Heel de tijd binnen moeten zitten :-(.

Morgen ga ik uitgaan om mijn verjaardag te vieren. Er is een fuif voor mensen ouder dan 23!!! Super he. Nu mag ik ook gaan.

Zaterdag ga ik waarschijnlijk paintballen. Ik ben eens benieuwd of het gaat doorgaan. Ze zijn hier niet zo goed in het regelen van dingen ;-).

Morgen zal ik weer wat meer schrijven over mijn dagjes hier. Het gaat niet meer lang duren hier. Ik kijk er wel naar uit om iedereen terug te zien, maar al bij al is 3 maanden toch niet zo lang. De tijd gaat snel vooruit.

Dikke kus aan allemaal,

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer