donderdag 18/11

Het was weer een rustig weekendje. Zalig gewoon. Gisteren ben ik in de morgen mee naar de markt geweest met Maria Angelica. Heel gezellig. Ze hebben hier super veel verschillende soorten fruit en groenten. Nadien ben ik met de dochter en de kleindochter van MA naar de Cerro San Cristobal geweest. Je gaat met skiliftjes naar boven. Natuurlijk kan je ook altijd te voet of met de fiets gaan, maar we hadden weinig tijd. Alles moest snel gaan omdat de kleindochter nog een wedstrijd hockey moest gaan spelen. Heel de berg is ingericht als park met zwembaden, barbecueplaatsen, winkeltjes, veldjes... Boven staat er een groot mariabeeld dat je vanuit heel Santiago kan zien staan. Een beetje zoals in Brazilie :-). Er was juist een processie bezig toen we er waren. Met een rondgang van beelden en liedjes zingen en al. Heel veel jonge mensen ook. Daar verschiet ik toch altijd van. Als Nacho of Fransisco langs een kerk komen maken ze altijd een kruisteken. Dat kunnen wij ons niet meer voorstellen he.

's Avonds ben ik met Fransisco mee naar een verjaardagsfeestje geweest. Hij had voor mijn verjaardag ook nog chocolaatjes gekocht. Lief he.

Vandaag heb ik MA getrakteerd op een etentje voor mijn verjaardag. Nadien zijn we nog naar de film geweest en hebben we een ijsje gegeten. Het was een franse film met spaanse ondertitels :-(. Ideaal dus voor mij. Raar genoeg heb ik meer aan de ondertitels gehad dan aan het frans.

Deze voormiddag heb ik trouwens ook nog het zwembad proper gemaakt. Ik hoop dat er nu snel iemand komt om het te maken want ik heb er wel zin in. het is hier namelijk veel te warm om gewoon buiten te zitten. Je houdt het maximum een half uur uit in de zon. Super sterk gewoon. Ik weet wel dat jullie dit nu niet willen horen, maar sneeuw is ook wel leuk he :-).

Morgen is het weer gewoon kliniekdag. Ik heb er wel zin in. het is precies lang geleden dat ik nog eens iets heb kunnen doen. Ik ben klaar voor actie :-)

Nog veel groetjes aan iedereen en een dikke kus

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer