donderdag 22/11

hoi allemaal,

er is weer een week voorbij. Eens denken wat er deze week nog gebeurd is. in het weekend ben ik met maria angelica naar de markt geweest en nadien ben ik met haar dochter en kleindochter de berg San Cristobal gaan bezoeken. Je stijgt met een skiliftje naar boven. Heel de berg is omgevormd tot park met zwembaden, hangmatten, barbecueplaatsen, speeltuinen... Super gezellig toch, niet? Boven op de berg staat een groot mariabeeld. Er was juist een processie aan de gang toen we er waren dus het was wel druk. 's Avonds ben ik met Fransisco naar een verjaardagsfeestje geweest. Raad maar eens wat ze daar deden. Tada... Barbecue. Big surprise. Dat is hier echt wel een nationaal gegeven denk ik. Maar ik klaag niet. Lang leve de barbecues!

Zondag ben ik dan met MA uit gaan eten voor mijn verjaardag en zijn we naar een franse film gaan zien. Wel niet zo gemakkelijk: frans gesproken met spaanse ondertitels. Tis dat ik ze allebei zo vloeiend kan he ;-).

Ook heb ik het zwembad hier thuis nog proper gemaakt. Het stond vol met vuil water en rotte bladeren. ER is nog veel werk aan voor we er echt in kunnen vrees ik.

Voor de rest is er deze week niet veel meer gebeurd. Ik heb afscheid genomen van Odeth, mijn vaste patient. Ze had een klein leren portefeuilleke van chile voor mij gekocht. Lief he.

Vandaag heb ik ook weer test gehad. Het gaat toch al een beetje beter :-). Ik zal ook nooit meer vergeten wat een mufla is. Daar hebben de proffen mij met uitgelachen omdat het de eerste vraag was en ik al meteen niet vond wat het betekende. (het is een metalen doosje om protheses in te maken).

Morgen ga ik met Fransisco en zijn zus naar de zee. Zij hebben daar een huisje met een zwembad. Joepie. Ik ga wel pannenkoeken moeten maken voor hun. Spijtig genoeg is dat niet mijn specialiteit (he koen). We zullen wel zien wat het geeft.

Morgen heb ik trouwens weer een test. Ze volgen elkaar nu snel op. Gelukkig tellen de punten niet mee voor mij. Ik zou anders mijn jaar dik terug moeten overdoen :-).

Soit, zondag zal ik schrijven hoe Viña del Mar geweest was.

Groetjes aan iedereen en tot binnenkort he

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer