maandag 8 oktober

Vandaag is het een lange dag geweest. Ik ben deze morgen om 7u vertrokken en ik ben 's avonds om half 9 van de kliniek teruggekomen. toch wel iets te lang naar mijn goesting. Ik ben stikkapot nu. Ik ga alleen nog mails sturen en dan ga ik slapen.

Vanaf gisteren ben ik een beetje ziek. Ik denk dat ik een keelontsteking heb. Na een week is dat normaal toch gedaan he? Dan zal ik nog maar efkes op mijn tanden bijten. Ik leef momenteel op pijnstillers :-).

deze voormiddag had ik test van kindertandheelkunde. Weet je wat voor vragen ertussen zaten? Hoeveel cc mag een baby van een jaar drinken per dag? Vanaf wanneer mag hij soep eten? Vanaf welke leeftijd mag je na 23u geen pap meer drinken? enzoverder.

Toch zever. Ik word tandarts, geen kinderarts. Ik zal dat allemaal wel zien als ik zelf kinderen wil. Dan zal ik wel boeken genoeg daarover kunnen lezen zeker.

Morgen is er weer een controletest over de vorige les. Ik ga daar toch niet teveel voor leren. Vroeg gaan slapen zodat ik morgen mss wat beter ben.

Gisteren heb ik ook met mama en papa kunnen bellen. Zo leuk. het doet toch deugd om eens niet te moeten nadenken over elke zin die je wilt zeggen. Nu pas merk ik hoe weinig ik normaal nadenk tijdens het praten. Hier moet je bij alles super geconcentreerd zijn.

Gisteren was het ook Spel zonder Grenzen in bouwel. Spijtig dat ik dat gemist heb. Ik had er graag bijgeweest. Binnen 4 jaar ben ik zeker van de partij! Iedereen was ook vol lof over de mosselen met friet. Mmmm. Het water loopt al in mijn mond. Hier is het eten ook wel lekker hoor. Heel gelijkend op Belgie maar dan zonder de frieten, pizza...

Veel gezonder.

Woensdag ga ik eens kijken of ik hier salsalessen kan volgen. Dat lijkt mij wel leuk om in Zuid-Amerika te leren. Als het niet gaat, ga ik toch een andere sport zoeken om te doen.

Voor de leuvenaars onder jullie: Hoe is het ginder? Alles nog in orde? ZIjn er nu ook chileense meisjes ginder? Hoe zijn die en wat zeggen ze van hier en van Leuven?

Soit, ik ga slapen. Jullie moeten al bijna opstaan. Raar he.

Ps: het uur is toch nog niet veranderd. pas volgende week, dan gaan we 7u verschillen

dikke kus aan iedereen

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer