maandag 15 oktober

ah, het internet doet weer raar. Ik had juist heel mijn verhaaltje opgeschreven toen internet weer uitviel. Ik moet dus alles opnieuw schrijven.

Dit weekend ben ik naar Algarrobo geweest. Een stadje aan de zee. Heel het 5e jaar was er om te vieren dat het hun laatste jaar is. Ze hadden huisjes in een soort resort gehuurd. Er was ook een grote zaal om in te feesten.

Vrijdag zijn we hier vertrokken rond 18u zodat we er om 21u waren. We kregen meteen choripan te eten. Dat is chorizo (worst) met brood. Heel bekend hier. Alle avonden hebben we barbecue gegeten. Mmmm. 

Zaterdag was het een dagje strand. Ik dacht dat er iets georganiseerd was met het hele jaar, maar blijkbaar was dat niet. Iedereen die wakker was, ging naar het strand. Daar hebben we wat gelegen en dan zijn we empanadas gaan eten als middageten. Dit is een soort gefrituurd brood met vulling. Ook heel lekker.

'sAvonds was er een verkleedfeestje. Ieder huisje moest verkleed komen in een bepaald thema. Wij waren de dieren. Ik had snel wat oren gemaakt van karton zodat ik een konijn was. Voor de rest waren er Spice Girls, bob marleys, priesters... De typische dingen dus. Iedereen moest zijn huisje voorstellen met een dansje. Ik haat dat :-). Het zal tijd worden dat ik salsa ga leren dansen. Iedereen kan dat hier. Het lijkt wel of ze allemaal rubberen benen hebben zo soepel dansen ze. Ook de jongens! Die kunnen allemaal mega goed dansen. Super sexy! Ik denk dat ik de Koen ga overhalen om ook te gaan dansen :-). Hij zal er ni gelukkig mee zijn denk ik ;-).

Zondag hebben we uitgeslapen en was het weer een dagje strand. We zijn de marktjes afgewandeld en hebben ijs gegeten. Lekker. Er zijn hier veel marktjes met oorbelletjes en prullekes. Heel gezellig. 

's Avonds was er een voetbalwedstrijd voor de meisjes. Ik moest in de goal staan omdat ik de langste ben en omdat ik ni kan voetballen :-). Die meisjes spelen allemaal in een voetbalclub dus ik viel wel uit de toon. Chili is bezeten van voetbal. Zaterdag was het Chili-Argentinie en zat iedereen in de zaal naar een klein tv-schermpje te kijken. Sfeer genoeg. Chili is wel verloren. De jongens waren er ni goed van. Ze vinden het wel allemaal geweldig dat ik weet wat buitenspel is en dat ik een neef heb die professioneel voetballer is. Daar kunnen ze ni van over. Ni dat ze westerloo kennen, maar ja. Ze kennen hier alleen anderlecht en brugge. Volgens de jongens brengen meisjes in het voetbal wel ongeluk. Ik mag dus niet mee naar een wedstrijd gaan zien :-)

Maandag zijn we dan terug gekomen. 

Morgen terug kliniek. het gaat lastig zijn om weer om 6u op te staan denk ik. Ik hoop dat het niet te druk wordt. Ik moet nog een patiënt vinden voor morgennamiddag. Leuk. Ze zoeken hier echt achter nieuwe patienten. Er is een school tegenover de kliniek waar ze regelmatig kinderen gaan zoeken. Dan komen de ouders ineens ook.

Nu ga ik toch nog efkes slapen, want ik ben moe. Ik ben het ni gewoon om zo weinig te slapen.

Dikke kus en tot nog eens

annelies 

 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer