maandag 12/11

Hoi allemaal,

we zijn alweer een week verder. Spijtig genoeg kan ik niet veel nieuws vertellen. alles gaat hier zijn gewone gangetje. Veel werk en weinig slaap :-).

Ik heb terug emails gehad van de klas van tante Rina. Super lief.

In het weekend was het ook windstil hier. Zondag ben ik naar de Nike Run gaan kijken hier in Santiago. Meer dan 10 000 deelnemers die 10km liepen. Wel indrukwekkend. Ze hadden 5 min nodig om iedereen te laten vertrekken op een straat van 5 rijvakken. Dan weet je het wel he. In de namiddag heb ik een filmke gezien. Normaal ging ik met Nacho zwemmen, maar die had test deze week.

Nu ben ik aan het regelen om zaterdag te gaan paintballen. Dat wordt ook wel leuk. Woensdag ga ik taco's krijgen voor mijn verjaardag. Lekker he. Ik kijk er al naar uit.

Nu ga ik slapen, want ik ben er weeral aan. Heb juist ook weer dansles gehad. Salsa is toch niet zo gemakkelijk als ik dacht. Nog wat oefenen en het zal wel beter gaan zeker.

dikke kus aan iedereen,

Annelies

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer