vridjag 28 september

Vandaag heb ik mijn eerst les gehad in de andere universtiteit van de faculteit. Mega groot. Zo'n mooie gebouwen en zo modern. Waw! Ook heb ik een afspraak gehad met mr tricio. Vanaf nu moet ik elke week naar hem gaan om mijn week te bespreken. Ook heb ik gehoord dat ik niet alleen testen en patiëntenbesprekingen moet doen, maar dat ik ook nog een literatuurbespreking en seminarios moet volgen. Ik ga tijd te kort hebben :-).

Morgen ga ik naar het centrum van Santiago. 's Avonds ga ik naar 2 verjaardagsfeestjes. Ik maak de tour met een meisje van mijn jaar. Ze komt mij halen en brengt mij terug naar huis. De favoriete drank hier is piscola. Straf spul blijkbaar (+-50°): pisco met cola. Ze hebben mij al gewaarschuwd dat ik er maar een paar mag drinken want dat het direct naar je hoofd stijgt. Aiai.

Ik wil ook Rigo en Marianne een dikke proficiat wensen. Zij hebben een dochtertje gekregen: Annelien. Mooie naam hé :-). Ik wens hun veel geluk en plezier toe.

Dikke kus aan iedereen,

Annelies

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer