vrijdag 26/10

Hoi allemaal,

Het is weer lang geleden he. Het is een zotte week geweest. Woensdag ben ik 's avonds naar het huis van een prof geweest om boeken te halen om te leren. spijtig genoeg is het nogal veel. 

Vandaag heb ik kennis gemaakt met een paar buitenlandse studenten. De meeste zijn van Duitsland en van Mexico. Het lijken wel vriendelijke mensen. Maandag gaan ze wijn proeven, maar spijtig genoeg heb ik patienten dus kan ik niet meegaan. Een andere dag gaan we een buitenlandse avond houden met typische gerechten van die landen. Ik weet nog niet wat ik ga maken.

Vandaag ben ik 2u bezig geweest met mails te sturen naar de leerlingen van tante Rina. Zij geeft les aan het 5e leerjaar. Ze hebben alle 21 een mail gestuurd om te vragen hoe het hier is. De meest voorkomende vragen waren toch hoe warm het hier is, of ik veel tanden moet trekken en of er frietjes zijn. Er was zelfs iemand die vroeg of ze hier in echte huizen leven. Schattig he. Ik vond het wel een heel leuke verrassing. Ik ga mijn tante Rina een dikke kus geven als ik terug ben. Misschien gaat zij wel niet zo gelukkig zijn omdat ik aan een paar heb verteld dat ze heel graag verhaaltjes verteld en dat ze er maar één moet verzinnen voor hun. Ik ben eens benieuwd of ze het gaan vragen aan haar.

Ook heb ik een mailtje gehad van mijn nichtje Wendy. Ik ga een nieuw neefje krijgen! Joepie! Ik wens haar heel veel geluk en hopelijk wordt het een gezond kindje. Ze heeft al 2 schatjes van kinderen dus ééntje meer kan altijd he.

Morgen ga ik eens kijken naar de hotels in Santiago. Ook ga ik eens vragen of ze een goedkoop fototoestel verkopen. Dan kan ik terug foto's op de site zetten.

's Avonds ga ik dan iets drinken met een meisje van mijn klas. Morgen ga ik ook terug bellen met mijn schatje. Zo leuk. Dat is toch altijd wel iets om naar uit te kijken. Nadien ga ik bellen met Tine. zij zit nu in Geneve op uitwisseling. Viva internet!

Hoe is het voor de rest nog met iedereen? Ik heb gehoord dat het al serieus koud is in Belgie (na 21 mails van kindjes weet je zoiets wel :-)) Hier was het vandaag heel warm (30°C). Ik heb maar 2u in de zon gezeten maar ik ben al goed verbrand. Nadien ben ik dan maar uit de zon gebleven.  

Nog veel groetjes. Ik mis jullie allemaal!!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer