vrijdag 2/11

Gisteren was het een rustig dagje. Ik heb eindelijk met thuis kunnen bellen. Goed he. 's Avonds ben ik dan met Maria Angelica naar een concert in de universiteit van Chile geweest. Het was een symfonisch orkest samen met gedichten van pablo neruda. Heel mooi. Het waren 360 zangers met allemaal een hemd in fleurige kleuren. Super mooi.

Ik mag wel mijn ketting die ik van Koen gekregen heb niet meer aandoen van Maria Angelica als ik naar de stad ga. bij een vriendin van haar hebben ze pas nog haar ketting gewoon van haar hals getrokken. Wel raar eigenlijk. Iedereen waarschuwt mij voor dieven, maar ik heb daar nog niks van gemerkt. Ik zal wel maar goed veel hout vasthouden. Vandaag is het ook weer heel rustig. Ik ben juist naar een oud shoppingcentrum geweest en ik heb eindelijk een postbus gevonden om mijn kaartjes te versturen. Het zal tijd worden.

Ik heb ook kleine prulletjes gekocht voor mijn tandartskindje. Als ze braaf is geweest, krijgt ze iets. Dat kennen ze hier in Chile niet. Ik ga dat invoeren ;-). Vanavond gaan ze ook salsa dansen. Als ik een manier vind om ook te gaan, ga ik. Het is wel helemaal aan de andere kant van de stad. Ik zal wel een taxi bellen.

Morgen ga ik naar Isla negra gaan. Daar staat een huis van Pablo Neruda.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer