woensdag 17 oktober

Vandaag was het een rustige dag. Ik ben begonnen met de taak voor professor Willems van Belgie. Voor de rest was er niet veel te doen. Een saaie les met voorstellingen door leerlingen. Die mochten geen 2 zinnen zeggen of de prof kwam ertussen om een hele uitleg te doen. super irritant.

De prof van endo is kwaad op mij omdat de prof endo van belgie niet antwoort op haar mails. Dat is toch niet mijn probleem. Ik ga er mij niets van aantrekken, maar ondertussen mag ik wel geen patienten endo behandelen. dan werk ik maar aan mijn taak zeker. Misschien is ze wel kwaad omdat ik niet begin te smeken bij haar :-).

Vanavond is het feestje thuis met de familie van Maria Angelica omdat het haar verjaardag is. Het wordt een mexicaanse avond met taco's. Lekker. Ik ga wel vroeg slapen want morgen moet ik met de metro naar de les. Dus -1,5uur onderweg. :-(

Morgen komt prof Van Steenberghe ook naar de universiteit om een presentatie te geven. We moeten verplicht gaan. Ik ben eens benieuwd of hij mij gaat herkennen of niet.

Mijn fototoestel is vandaag kapot gegaan. Er zit een barst in het venster. Ik ga vragen of ze het nog kunnen maken. Hopelijk wel.

Ik heb hier toch maar een trui extra gekocht want smorgens en savonds is het hier ijskoud. Er zijn heel veel mensen ziek door het weer.

Op vraag van de belgische meisjes en mijn tante Linda zal ik wat foto's van de chileense jongens op de site zetten :-). Snoepers :-). Tis ni echt ne vette ze.

Nog dikke kussen en tot ooit,

Annelies

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer