woensdag 26/09

het is de derde keer dat ik dit verhaal typ, want mijn internet doet raar. Ik krijg niks opgeslagen, maar soit. Vandaag was een dag vol nieuwe dingen. Ik ben alleen naar huis moeten gaan omdat Nacho mij niet kon brengen met de auto. Een hele lange reis. Eerst moest ik de trein nemen. Wel spannend want de buurt van het ziekenhuis is heel arm en er zijn veel dieven. Ook is er niet veel aangegeven. Ik heb dus heel wat moeten zoeken en rondvragen. Na de trein was er de metro. Dat was wel leuk. In het station is er een heel centrum met prullewinkeltjes. Heel leuk om in rond te neuzen. Nadien moest ik nog een bus nemen. Veel beter eigenlijk dan de auto. Met de auto zie je alleen maar autostrade en fabrieken, maar met de bus ga je echt door de stad. Je ziet veel meer van het leven hier dan. Ik ben wel verschoten van sommige buurten. Er zijn hier veel extremen. In 1 deel van de stad zijn ze heel rijk en een buurt verder leven ze in houten hutjes. Heel schokkend om het verschil te zien.

Onderweg is mijn rugzak wel gescheurd dus ik ben naar de jumbo geweest om een andere te kopen. Ook heb ik een nieuwe gsm gekocht omdat mijn gsm niet werkt hier in chili. Blijkbaar zit er in de gsm een antenne die hier geen netwerk vindt. Ik heb dus in mijn beste spaans het goedkoopste model gevraagd. De verkoper heeft alles voor mij geinstalleerd omdat ik de handleiding niet verstond :-).

Gisterenavond ben ik iets gaan drinken met oskar die hier nog woont tot morgen. Dat was ook wel leuk. Het is grappig hoeveel je kan zeggen met simpele woorden. Het spanlisch is mijn favoriete taal hier. Spaanse zinnen gemixd met engelse woorden. Heel efficiënt.

Voor de rest is er niet veel gebeurd dus ik ga hier stoppen.

Dikke kus 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer