woensdag 14/11

hoi allemaal,

Vandaag is het mijn verjaardag!!!!! Joepie!!! Weer een jaartje ouder. Deze morgen heb ik een tshirt gekregen van Maria Angelica en chocolaatjes om uit te delen in de klas. Ze denkt ook aan alles he :-).

Vanavond heb ik dansles en nadien komt Nacho mee taco's eten. Ik mocht maar 1 iemand uitnodigen van Maria Angelica dus het is Nacho maar geworden. Het is moeilijk om maar 1 iemand van mijn jaar uit te nodigen en de rest niet he. Dat gaat niet. In het weekend zal ik wel eens weggaan en trakteren voor mijn verjaardag.

Morgen heb ik ook patientenpresentatie voor de hele klas en alle proffen. Ik heb er wel een beetje schrik voor. Ik moet namelijk alles in het spaans uitleggen. Maar ja, dan kan ik doen alsof ik het niet verstaan heb als ik het antwoord niet weet :-).

Deze morgen is er ook een zware aardbeving geweest in het noorden van Chile (7 op de schaal van Ricther). Er zijn veel huizen kapot blijkbaar. Vorige week was het ook bijeenkomst van alle staatshoofden van Zuid-Amerika en Spanje. Het was grote rel omdat de koning van Spanje tegen Chavez (van Venezuela) zei dat hij zijn mond moest houden. Hij had wel gelijk hoor. De mensen hier waren er wel niet goed van :-). Je ziet het: altijd wel iets te beleven.

Ik wil ook nog iedereen bedanken die een berichtje heeft gestuurd. Super lief.

Nu ga ik nog wat werken aan mijn presentatie. Ik moet nog veel doen :-(. Ik zal morgen wel schrijven hoe het geweest was (als ik nog leef).

dikke kus,

Annelies

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer