zaterdag 29 september

Hoi allemaal,

Vandaag ben ik naar het centrum van Santiago geweest. Daar is veel te zien. Ik ben moe getaffeld. Op het plaza de arma waren ze nog altijd aan het feesten voor hun nationale feestdag die op 18 september was. Er waren volksdansen en Chileense muzikanten.

Ik ben wel goed verbrand. Het is hier ongeveer 25 graden en de temperaturen stijgen snel. Vorige week had ik het nog ijskoud.

Deze middag heb ik Mc Donalds gegeten. Erg he. Oude gewoonten...

Het mooiste van Santiago vond ik toch het precolombiaans museum. Niet zo groot maar wel heel veel leuke dingen. Ik zal foto's van de stad bij in het fotoalbum zetten.

Ergens in de buurt is een alarm van een huis aan't afgaan. Iedereen heeft hier een alarm. Mijn huis ook. Gelukkig piept dat goed hard als je binnenkomt, anders zou ik dat vaak vergeten af te zetten. Ik ga mij nu douchen want straks gaan we naar een barbecue bij de ex van Maria Angelica en nadien ga ik naar de verjaardagsfeestjes.

Veel groetjes aan iedereen.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer