zondag 21 oktober

Dit weekend was het weer druk. gisteren ben ik in de voormiddag naar de universiteit geweest. Van Steenberghe demonstreerde een operatie met implantaten die gefilmd werd en rechtstreeks uitgezonden in de unif. Nadien kon iedereen vragen stellen. Wel interessant.

Nadien heb ik met mijn schatje kunnen bellen. Zo leuk om zijn stem nog eens te horen na 2 weken. Ik mis hem toch wel veel. Nadien kreeg ik telefoon van mijn mama en papa. Toen kon mijn dag helemaal niet meer stuk. het doet wel goed om nog eens bekende stemmen te horen. Hier ga je meer je familie en vrienden van thuis apprecieren.

Na de telefoontjes ben ik nog een reisbureau gaan zoeken, maar het was gesloten. dus heb ik maar 2u rondgewandeld in de stad en wat in het park gezeten. Er was een poppenkast bezig. Ik ben wel vroeg naar huis moeten gaan want ik denk dat ik iets verkeerd gegeten had. Ik ben serieus ziek geweest en ben om 20u in mijn bed gekropen. Deze morgen was het gelukkig over.

Vandaag heb ik nog 3u geleerd en dan heeft Koen nog eens kunnen bellen. Super weekend he.

Deze middag ben ik met Maria Angelica uit gaan eten in de Italiaan omdat ze geen zin had om te koken. Eerst wou ze sushi eten maar gelukkig was dat gesloten.

Daarjuist ben ik  ook nog 2u met Nacho gaan zwemmen. Ik denk dat hij 3 keer mijn afstand heeft gezwommen :-). Maar ja, ik heb toch wat beweging gehad he. Na het zwemmen zijn we wel bevroren fruityogurt gaan eten. Dat is dan weer niet zo goed he.

Maria Angelica vroeg daarstraks aan mij of ik was bijgekomen deze maand. Dat is niet zo'n goed teken he. Gelukkig beginnen de danslessen binnenkort.

Nu ga ik nog wat leren en dan ga ik weer eens vroeg slapen. het is genoeg geweest voor dit weekend. Nog 7 weken en mijn stage is weeral voorbij.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer