zondag 28 oktober

Gisteren ben ik om 9u vertrokken naar de stad. Daar aangekomen ben ik naar het reisbureau geweest. Ik heb nu een hele tas vol met brochures. Als we nu nog niet weten wat we moeten zien, dan weet ik het ook niet meer. Nadien ben ik de hotellekes gaan zoeken die we wel zagen zitten via internet. Ik heb er maar 1 teruggevonden. De prijzen waren ook hoger dan op internet dus ik denk dat ik maar via internet ga reserveren. Ik ben ook postzegels gaan kopen zodat ik eindelijk eens kaartjes kan versturen. Het zal tijd worden na een maand he. In het postkantoor heb ik nog 2 oude madammekes van de Verenigde Staten moeten helpen. Ze hadden ook postzegels nodig, maar konden het niet gezegd krijgen. Ze konden alleen engels en de bediende alleen spaans. Dus heb ik maar even tolk gespeeld. Raar he. Ze hebben er wel een half uur over gedaan om mooie postzegels te zoeken. Dat snap ik toch niet hoor. Je stuurt die toch op. Je gaat die zegels nooit meer zien voor de rest van je leven. Dan maakt het toch niet uit welk tekeningetje erop staat? Blijkbaar dus wel. En als je er 3O nodig hebt, kan dat wel even duren. Op het einde ben ik gewoon doorgegaan. Ik kon het ni meer aanzien.

Nadien ben ik naar 2 marktjes geweest met artesanias: chileense spulletjes. Heel gezellig. Ik ben ook een McFlurry met M&M's en chocoladesaus gegeten. Zalig. Nadien ben ik nog even in het park gaan zitten.

Om 5u was ik terug thuis. Moe maar voldaan. 's Avonds ben ik dan met een meisje van de klas en haar vriend een ijsje gaan eten en iets gaan drinken in een soort studentenwijk. Ook heel gezellig.

Nadien zou ik normaal naar een feestje gaan van een buitenlandse student, maar op het adres dat hij had opgegeven was niemand te zien. Ik ben dan maar weer naar huis gegaan.

Goed eigenlijk, want deze morgen was het weer vroeg. Om 7u ben ik opgestaan om met Koen te bellen. Ik dacht namelijk dat we nu 6u verschilden, maar blijkbaar is het maar 4u. Ik heb dus niet kunnen bellen omdat ik had afgesproken met Tessa om te gaan paardrijden samen met een Canadees en een franse. Heel lieve mensen.

het was een zalige dag. Je kan niet geloven hoe mooi het uitzicht was. We zijn met de paarden de bergen ingegaan. Op de top hadden we een heel mooi uitzicht over Santiago. Het was wel wat minder leuk toen de mevrouw begon uit te leggen welke dieren dat er zaten. Blijkbaar heeft chile veel slangen, tarantulla's en schorpioenen. Brrr. Griezelig. Ik heb een dode slang gezien. Volgens de mevrouw zitten er wel alleen maar "kleine" slangen van een meter.

Ik heb wel 2 arenden gezien. Super mooi.

Nadien zijn we bij Tessa thuis gaan eten. Heel lekker en super vriendelijke mensen. Het was echt heel gezellig.

Nu ga ik sushi eten met maria angelica en dan ga ik mijn uniform nog strijken.

dikke kus

Annelies

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer