zondag 23 september

Ik ben nog altijd niet gewoon aan de uren hier. Vandaag werd ik wakker om 6u.

Terwijl Maria Angelica naar de mis ging, ben ik gaan winkelen :-). Ik heb een kaart van Santiago gekocht zodat ik volgend weekend op uitstap kan gaan. Nadien waren we uitgenodigd op een barbecue bij de zus van M.A. Die mensen kunnen nogal drinken! Amai! Ik heb al vroeg gepast met de sterke drank. We waren met 7 mensen en er zijn 3 flessen wijn, 1 fles pisco en 1 fles Baileys door gegaan. Ze hebben nadien wel iemand naar huis moeten dragen :-). Je ziet het: ik zal mij hier niet vervelen. Straks komt er nog een andere jongen hier slapen. Een chileen, Oskar, die voor een week op sportkamp komt in Santiago.  Ik ben eens benieuwd.

Vandaag heb ik ook een mail gekregen van mijn schatje, mijn "pollollo" zoals ze hier zeggen. Zo leuk. Hij zit nu in Oostenrijk in de bergen te fietsen.

Vanavond ga ik ook eens in de woordenboek lezen zodat ik eindelijk de mensen versta :-). Die kunnen snel praten seg. Heel vermoeiend om geconcentreerd te blijven en altijd ja antwoorden keert zich soms ook tegen u.

Soit, ik ga nog wat lezen en dan zal de andere jongen er wel zijn.

Groetjes uit chili.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer