zondag 30 september

Gisteren ben ik naar 2 verjaardagsfeestjes geweest. Iemand is mij thuis komen ophalen om half 12. Ik lag al half te slapen in de zetel omdat ik de nacht ervoor niet zoveel geslapen had omdat ik 's morgens met koen ging bellen. Ik had de hele tijd schrik dat mijn alarm niet zou afgaan en dat ik dan ons gesprek zou missen :-).

Maar soit: we komen dus aan bij een kast van een huis. Iedereen zat buiten en er was een lekkere barbecue aan de gang. Natuurlijk kreeg ik daar meteen een glas piscola in mijn handen geduwd. Heel lekker.

Ik heb al kanditaten gevonden om mij in Chili rond te leiden en misschien ga ik met iemand naar een waterpark, maar dat staat nog niet vast.

Als de jongens in belgie lachen omdat vrouwen met 2 naar het wc gaan, dan moeten ze maar eens naar chili komen. Daar gaan ze écht met 2 naar de wc. Zelfs in hetzelfde kotje terwijl de ander erbij komt staan. Toch wel ff slikken :-).

Na het eerste feestje zijn we naar nog een ander huis gereden. Iemand  die bij in de auto zat, kende die jongen maar voor de rest wist niemand van iets. We hebben daar heel de tijd op kosten van die jongen gedronken terwijl niemand wist wie het was of waarom die een feestje gaf :-). Die jongen zal nogal gedacht hebben.

Om 5u waren we dan eindelijk thuis en heb ik tot half 1 geslapen. Nadien zou ik met thuis bellen, maar het internet thuis werkte niet meer. Spijtig, maar gelukkig kunnen we in de week wel via mail tetteren. Dat maakt veel goed. Volgende week ga ik zeker proberen te bellen.

Ook dank u wel aan mijn bomma om iets in het gastenboek te zetten en aan linda voor de vrije vertaling :-). Super leuk.

Ik wens iedereen op erasmus, in leuven en thuis veel succes toe en amuseer jullie nog goed hé.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer